e47 lille logo

Forside Booking Bandet Nyheder Repertoire Info Historien Presse E47 og de kendte


Annemari Lucille er vores helt fantastiske sangerinde - hun mestrer de fleste stilarter og har givet vores 80'er numre det  extra der skal til og givet dem "mere knald på" end originalerneJulefrokosterne 2019 er allerede ved at blive booket. Ønsker I E47 til at give jer den ultimative musikoplevelse? Så er det tid at booke nu, da specielt nov. og dec. hurtigt bliver fyldt op.
der danses
Repertoire
E47 er et rigtigt partyband, et orkester der forstår at sætte en stemning så publikum vil tale om jeres arrangement i lang tid fremover. E47's repertoire er derfor stort og kan sammensættes på mange måder alt efter arrangørens ønsker og formålet med festen. Hvad siger i f.eks til en time med 80'er tema. Fyldt med musik fra hitlisterne i ind og udland. Eller måske en time med Abba - Alle de kendte Abba numre som alle kan synge med på.
E47 kan også bare "ryste posen" og fylde dansegulvet med alle de kendte hits fra de sidste 5 årtier godt krydret med de sidste nye numre fra hitlisterne. Alt sammen leveret i et fantastisk og inciterende tempo, så dansegulvet er fyldt fra første tone til lyset bliver slukket..

E47

Tourne 2019

Igen i år vil E47 komme rundt i hele landet - Skal vi også spille til jeres fest?


Klik her og gi' os et like på Face book

 
     
    Copyright 2014 Efortyseven